Jeg håber du kan nyde vandrørene i haven.
Vand giver haven liv. Og det er ikke kun selve vandet, men også introduktionen af ​​vand- og flerårige planter samt fugle, padder og små pattedyr. Så selvom vandet ikke bevæger sig endnu, bringer det på en eller anden måde liv, lyd og bevægelse til haven. Ved installation af en udendørs vandhane er udgangspunktet under målerboksen eller adgangsrummet, hvor hovedvandledningen kommer ind. Selvfølgelig tænker du på frost … men dybden hjælper dig med det. Den ekstra dybde er altid beskyttelse mod udgravning. Chiren er en pålidelig og bæredygtig løsning til installation af fleksible vandrør. En af de mange fordele er, at materialet ikke skader miljøet. Dette gør Tyleen meget velegnet til underjordisk brug. Tillen-rør er frostbestandige, nemme at bearbejde og af meget høj kvalitet. Du kan også tænke dig et beslag til en havehanearm med to hanetilslutninger. Det betyder, at du stadig kan bruge udløbet på den anden vandhane som en slange eller bruser, selv med sprinkleranlægget.
Dræning bør også overvejes ved installation af vandrør. Dog er dræningen af ​​vand i haven endnu mere avanceret. Regnvandet skal også bortledes ordentligt. Hvis det ikke gøres korrekt, kan det blive påvirket af oversvømmelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.